Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els allotjaments turístics de l'Ametlla són dels més ben valorats pels usuaris a TripAdvisor

07 . Oct, 2016 a les 13:52
per gfigueres a La notícia del dia
1156 reproduccions
Més d'un 80% dels viatgers, quan planifiquen els seus viatges o les seves vacances «busquen informació i sobretot miren el que opinen els altres turistes que han estat en aquella destinació» abans de reservar. A hores d'ara, TripAdvisor s'ha convertit «pràcticament, en el portal més important pel que respecta a comentaris i opinions dels usuaris que han estat en destinacions» exposa Damià Llaó, gerent de l'Àrea Municipal de Turisme, que celebra que els allotjaments turístics de l'Ametlla de Mar siguin dels més ben posicionats de les Terres de l'Ebre en aquest portal i subratlla que «ens reforça com una destinació de qualitat i capdavantera en presència a Internet».

Una valoració positiva per part de Turisme que s'afegeix a la del sector turístic. Per exemple, és el cas del Càmping Ametlla –ubicat al paratge natural de Santes Creus– que és un dels primers càmpings en el rànquing de puntuació de TripAdvisor a l'Ebre. Miquel Roca, director d'aquest establiment, comenta que per ells «és molt important que la gent ens valori com ha estat la seva estada al càmping, el que els hi ha agradat i el que no, perquè ens ajudarà a millorar» i remarca que «el més important per als nostres allotjaments és que qui ha de valorar-te no ets tu sinó el teu client, i no és el mateix la publicitat que tu vulguis fer que la que puguis fer amb les opinions dels clients».

El també representant de l'Associació de Càmpings de Tarragona a les Terres de l'Ebre, amplia que «no és només que tinguis un bon establiment, sinó que realment la gent puntuï el teu establiment». Roca assegura que és molt habitual que els usuaris mirin els comentaris dels clients que han estat abans en un allotjament o en una destinació, i és per això que «cal que els empresaris vegin les xarxes socials i TripAdvisor com una eina molt positiva alhora que els viatgers triïn els seus establiments». La resta d'establiments hotelers del municipi (hotels, càmpings i cases rurals) també ocupen bones posicions, així com els diferents habitatges d'ús turístic que estan registrats en el portal i que destaquen tant per la qualitat, com per quantitat –l'Ametlla és el municipi de l'Ebre amb més habitatges censats turísticament–.

Llaó afegeix que, a banda dels allotjaments, també hi ha d'altres sectors com el de restauració o de serveis «que també estan molt ben puntuats i valorats». «Cal que siguem conscients que hem de posar la nostra destinació turística en la posició que es mereix» sentencia. Actualment, la població disposa de 600 places hoteleres, 2300 en càmpings, una vuitantena en cases rurals, i més de 4300 en habitatges d'ús turístic. En total, l'Ametlla de Mar disposa, aproximadament, a hores d'ara de 7300 places d'allotjament.


respostes a "Els allotjaments turístics de l'Ametlla són del..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 157,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007