Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Concurs paelles

20 . Abr, 2015 a les 14:04
per otomas a Ajuntament
1684 reproduccions
Obrim la setmana fent boca de cara al Sant Jordi. I és que a l'Ametlla de Mar, com és tradició, es celebra especialment aquesta diada amb la 33ª Diada al Castell, que tindrà lloc aquest diumenge 26 d'abril. I una de els activitats estrella que aplega aquesta festa popular a la platja de Sant Jordi és el concurs de paelles. Així famílies i grups d'amics s'uneixen vora els fogons per passar un dia de festa a l'aire lliure i, a més, mostrar la millor versió de la paella.
De fet, des de la regidoria de Festes, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, es comunica que ja estan obertes les inscripcions per participar al Concurs de Paella. Tots els interessats us podeu apuntar a l'Oficina de Festes, a la segona planta de l'Ajuntament.
En la Diada al Castell hi ha diversos actes que no manquen any rere any, caminada popular pel GR-92 fins al castell, sardinada popular, lliurament del XXIII Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar, jocs infantils, i castells amb Los Xics Caleros i amb la visita dels Minyons de Terrassa, i els Xiquets de Cambrils. No faltarà l'actuació de la Xaranga Suquet Calero.
A l'interior del castell es podrà visitar l'exposició "l'Aigua: Font de vida i paisatge al camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre".


respostes a "Concurs paelles"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 734,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007