Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar comença a fer boca de cara a la celebració del la Diada al Castell de Sant Jordi amb el concurs de paelles

12 . Abr, 2013 a les 13:23
per gfigueres a La notícia del dia
2705 reproduccions
Del 4 al 18 d'abril estan obertes les inscripcions al concurs de paelles, activitat tradicional de la celebració de la Diada de Sant Jordi al Castell. La 31a edició de la Diada tindrà lloc el 21 d'abril.

Per anar escalfant  motors de cara a la 31ª Diada al Castell de Sant Jordi ja s'han encetat les inscripcions per al concurs de paelles. Un concurs que forma part de les activitats tradicionals al Castell que enguany tindran lloc el 21 d'abril. Tots els interessats poden passar a inscriure's per les oficines de la regidoria de Festes, al segon pis de la Casa de la Vila, del 4 al 18 d'abril. Els guanyadors del concurs rebran els següents premis: 150 euros el primer premi, 120 el segon, i 100 euros el tercer. La xaranga el Suquet Calero amenitzarà l'acte.
La Diada al Castell enguany comptarà amb la recreació històrica dels Miquelets de Catalunya com  a gran novetat. No faltaran tampoc activitats emblemàtiques com la Xa Caminada al Castell pel GR-92. Les inscripcions es realitzen al cem la Cala. Una altra de les activitats centrals de la jornada és el lliurament del XXIè Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar, amb la presència d'Emigdi Subirats, Premi al Mèrit de Lletres Ebrenques.
A més, com cada any, hi haurà sardinada popular i  jocs infantils per als més petits. D'altra banda de 10:00 a 11:30, i de 17:00 a 19:00 es podrà visitar l'exposició XEIC! Paraules de l'Ebre al Castell.


respostes a "L'Ametlla de Mar comença a fer boca de cara a l..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 696,06 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007