Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Los Xics Caleros participaran a la iniciativa d'Òmnium Cultural pel dret a decidir "Catalans Want To Vote"

05 . Jun, 2014 a les 13:47
per gfigueres a La notícia del dia
2217 reproduccions
Los Xics Caleros es preparen per la cita de diumenge 8 de juny  on participaran des de Miravet en la jornada reivindicativa "Catalans Want To Vote" pel dret a decidir. Els castellers de l'Ametlla aixecaran les seves construccions amb la companyia dels Xiquets de Cambrils. Una iniciativa impulsada des d'Òmnium Cultural. De fet, aquest passat dimecres 3 de juny los Xics Caleros van ser partícips de la presentació d'aquesta jornada davant del temple de la Sagrada Família en la qual va participar la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals i membres de la Junta d'OC. A més de la resta de membres de la Junta de la Coordinadora de les Colles Castelleres de Catalunya.
"Quan des d'Òmnium es va fer aquesta proposta vàrem pensar que un indret emblemàtic era el castell de Miravet. Així que esperem que el diumenge surti tot bé i puguem aixecar els castells que ens hem marcat com objectiu seguint la línia de la darrera actuació a Sant Pere i Sant Pau", va explicar Dani Bas, cap de Colla de Los Xics Caleros.
Així, los Xics Caleros participaran d'aquest nou repte reivindicatiu després de l'èxit de la darrera jornada castellera a Sant Pere i Sant Pau on van descarregar el segon 2 de 6 de la seva història. Així, segons la colla calera, el passat diumenge van realitzar la millor actuació fora de casa fins ara construint un 3d6a, 2d6, 4d6, i un intent de 4d6a.
En aquesta darrera jornada els de la Cala van aixecar els seus castells al costat de colles de renom com la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, i la Colla Jove Xiquets de Valls.


respostes a "Los Xics Caleros participaran a la iniciativa d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,12 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 134
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007