Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Recuperació del Port de l'Estany per a les embarcacions tradicionals de vela

20 . Mar, 2015 a les 13:49
per otomas a Ajuntament
2555 reproduccions
Aquest dijous a la Directora General de Polítiques Ambientals del Departament  Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Marta Subirà, va visitar l'Ametlla de Mar per conèixer de primera mà el projecte de recuperació del port natural de l'Estany per l'activitat d'embarcacions tradicionals de vela.
Des de la UE s'ha impulsat un fons europeu per revitalitzar infraestructures verdes i sostenibles que, a més, aportin valor afegit al territori. Entre els projectes escollits per la Generalitat està el del Port de l'Estany. De fet, aquest port  natural és únic a Catalunya. Des de la Generalitat està previst presentar aquests projectes seleccionats aquest cap de setmana a Ventalló (Alt Empordà).
"Entre els projectes seleccionats està el Port de l'Estany perquè té unes característiques úniques i un estat de conservació prou bo. Cal millorar i promocionar aquest tipus d'infraestructures verdes encara poc conegudes, fins i tot, a casa nostra", explica Marta Subirà, Directora General de Polítiques Ambientals del Departament  Territori i Sostenibilitat.
Per la seva part, Andreu Martí, explica que "el Port de l'Estany és una joia del nostra municipi. Des de l'Ajuntament hem apostat per conservar i renaturalitzar aquest port natural a través d'aquest projecte que li sumarà valor afegit"
Dins de les accions previstes al projecte per a la recuperació del Port de l'Estany hi ha la neteja del fons marí d'embarcacions enfonsades, la millora dels accessos, i l'adequació de la platja contigua al port. D'altra banda, també es pretén recuperar construccions com l'antiga caseta del Salvamar.
El Port Natural de l'Estany d'en Gras té un alt valor mediambiental i històric al municipi ja que va ser el primer port del municipi.


respostes a "Recuperació del Port de l'Estany per a les emba..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,51 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 113
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007