Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Refugiats sirians

10 . Set, 2015 a les 11:41
per fcallau a La notícia del dia
2089 reproduccions
La Cultura de l'Ametlla de Mar amb els refugiats sirians
Aquest dijous a la tarda festa solidària al Parc del Bon Repòs.

Aquest dijous dia 10 de setembre a la tarda, tindrà lloc al Parc del Bon Repòs a partir de les 19h la Festa solidària "La cultura de l'Ametlla de Mar amb els refugiats de Síria". Comptarà amb la participació del Grup Escènic de la SCER, l'Escola de Música, el CEM La Cala, Making Dance, la Batucada del Racó dels Joves, la Colla Castellera els Xics Caleros, la Banda de Música de La Cala i la Batucada Kalakatà.
Fatima Hidalgo, directora de l'Escola Municipal de Musica EMMA i organitzadora, explica que "el divendres passat estava veient les notícies a la televisió i vaig pensar que no teníem tot el poder, però som part de la població i aquí podíem fer alguna cosa. Com a entitats que som vaig demanar ajuda a la resta d'entitats i tothom em va contestar de seguida i dissabte ja estava tot pràcticament organitzat".
L'objectiu és poder recollir prioritàriament diners que es dipositaran a una urna instal·lada al parc i que s'articularan a través de l'ONG Save the Children,  a més de menjar envasat i roba per poder destinar als milers de refugiats sirians que arribaran a Catalunya en breu.


respostes a "Refugiats sirians"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 158
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007