Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb tu (dijous)

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La rotonda de l'N-340 a l'Ametlla de Mar, a punt en només deu dies

22 . Des, 2015 a les 13:25
per drodriguez a La notícia del dia
1902 reproduccions
El Ministeri de Foment ha finalitzat les obres de la segona de les rotondes previstes a la carretera N-340 al seu pas per l'Ametlla de Mar. S'ha construït en només deu dies a l'altura del quilòmetre 1.110 de la carretera. Ahir s'ultimaven els darrers detalls, com la il·luminació i la senyalització horitzontal.

La rapidesa dels tècnics i operaris ha estat màxima des que es van iniciar les obres a la primera de les rotondes projectades pel Ministeri de Foment, el passat 9 de novembre a l'altura del Perelló, enllestint els dos treballs en poc més d'un mes.

També s'ha finalitzat la instal·lació d'una mitjana per prohibir els avançaments i els desviaments a l'esquerra a la mateixa carretera, entre l'Hospitalet de l'Infant i el Perelló, entre els quilòmetres 1.113 i 1.120, i el repintat de les bandes rugoses a la variant de l'Aldea.

Precisament la rotonda construïda a l'Ametlla de Mar ha de servir perquè els vehicles puguin canviar de sentit, arran de l'impediment de girar i avançar en diversos quilòmetres de la via al nord del Baix Ebre.

Segons les previsions del Ministeri, durant el primer trimestre del 2016 s'haurien de licitar els projectes de construcció d'altres cinc rotondes a l'Almadrava, Sant Jordi d'Alfama, Camarles, Sant Carles de la Ràpita i les Cases d'Alcanar. També es preveu l'adequació d'enllaços a la via principal en diversos punts i de camins de servei al terme municipal d'Alcanar.

L'objectiu d'aquest pla d'actuacions a la carretera N-340 al Baix Ebre i el Montsià és la d'alentir el trànsit i evitar així accidents a la via. Amb tot, des del territori i també d'altres veus com ara el RACC s'ha qüestionat aquesta mesura com la millor per reduir l'alta sinistralitat de la via.


respostes a "La rotonda de l'N-340 a l'Ametlla de Mar, a pun..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,07 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 55
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007