Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Foment invertirà aquest 2016, 12,5 M€ a l'N-340 i la futura A-7

22 . Abr, 2016 a les 12:40
per drodriguez a La notícia del dia
1680 reproduccions
És l'anunci fet per la ministra de Foment, Ana Pastor, i que ha fet arribar per carta a la Federació de Veïns de Tortosa. La quantitat econòmica prevista per enguany fa referència tant a les accions a curt termini per millorar la seguretat viàri, diu, com també per desenvolupar la futura autovia A-7 entre l'Hospitalet de l'Infant i La Jana. Per aquest darrer, la titular del Ministeri de Foment assegura que els projectes constructius es licitaran aquest 2016.

Pel que fa a l'N-340, ha explicat en la carta que tenen previst licitar la construcció de cinc rotondes noves, que se sumarien a les ja finalitzades al Perelló i a l'Ametlla de Mar. Aquestes estarien ubicades a Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Camarles, a la urbanització de Sant Jordi d'Alfama a l'Ametlla de Mar i a l'Hospitalet de l'Infant. Tanmateix també està previst la licitació de quatre rotondes més; així com l'execució de camins de servei a Alcanar, el recreixement de voreres a la Ràpita i la millora de l'enllaç amb l'N-340 a Amposta.

Les bonificacions per vehicles pesants és l'opció de Foment per desviar el trànsit
La ministra ha assegurat que s'està treballant perquè aviat es pugui prendre una decisió sobre la prohibició de la circulació de camions per l'N-340 a la demarcació de Tarragona. Segons apunta, estan estudiant amb la Generalitat fer un model similar a l'N-2 gironina, que fixa que el desviament és obligatori. Per tancar aquesta qüestió, en les pròximes setmanes mantindran una nova trobada amb l'executiu català. Malgrat això, Pastor insisteix que la solució definitiva als problemes que presenta aquesta carretera arribarà quan l'autopista deixi de ser de pagament. En aquest sentit, ha reiterat el seu compromís de no renovar la concessió de l'AP-7, que venç a finals del 2019.


respostes a "Foment invertirà aquest 2016, 12,5 M€ a l'N-340..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 643,12 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007