Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Balisament N-340

22 . Set, 2015 a les 14:10
per fcallau a La notícia del dia
2010 reproduccions
Trànsit amplia l'abalisament de l'N-340, entre l'Ametlla de Mar i el Perelló, per evitar avançaments
El conseller Jordi Jané confia que la restricció en un tram de tretze quilòmetres, i una major presència policial, ajudin a evitar accidents. Els veïns i veïnes de l'Ametlla de Mar i el Perelló mostren indignació a les xarxes socials davant d'aquesta mesura.

El Servei Català de Trànsit va ampliar aquest cap de setmana de cinc a tretze quilòmetres el tram de l'N-340, entre l'Ametlla de Mar i el Perelló, amb abalisament de l'eix central per impedir els avançaments i possibles girs a l'esquerra. Es tracta d'una mesura provisional per evitar que es produeixin xocs frontals en aquest tram, on durant les últimes dues setmanes s'han registrat quatre víctimes mortals i diversos accidents, l'últim el passat dijous a la tarda. Aquesta mesura es va complementar amb la instal·lació d'armaris de radars en línia, panells de missatge variable mòbils i una major presència de Mossos. L'abalisament, que s'ha desplegat durant els últims caps de setmana únicament en un tram de cinc quilòmetres de la carretera a l'Ametlla de Mar, es va ampliar des del punt quilomètric 1119 fins al 1.110, al terme municipal del Perelló. La mesura es va mantenir des del passat divendres a la tarda fins diumenge a la mitjanit.

Jordi Jané, conseller d'Interior: "Són mesures del tot provisionals. No és cap solució definitiva. La solució definitiva no ve per aquests cons ni per aquests panells variables ni per incrementar la presència dels Mossos a la carretera. La solució definitiva ha de ser un acord, que volem arribar amb Foment, amb la concessionària, amb els transportistes. És una vergonya tenir la carretera amb més intensitat de trànsit amb els camions convivint amb els cotxes i, per tant, hem de buscar solucions pactades. No podem resignar-nos únicament a aquestes mesures urgents."
Tot i que aquesta mesura sigui només provisional, els veïns i veïnes de l'Ametlla de Mar i el Perelló ja han mostrat la seva indignació a través de les xarxes socials. Diverses fotografies i fotomuntatges de l'abalisament de la carretera posen de manifest la disconformitat dels usuaris davant d'aquesta mesura, i reclamen solucions urgents per acabar amb l'accidentalitat d'aquesta carretera. En aquest sentit, l'alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, ha criticat l'endarreriment de la reunió que havia de tenir lloc aquest dilluns on s'havia de constituir la taula de treball entre el Ministeri de Foment i la Generalitat per tractar les solucions per a l'N-340,i que s'ha traslladat al divendres. Segons Gaseni, "és preocupant que aquesta reunió s'hagi posposat fins al divendres, però alhora preocupació per la decisió de trànsit de posar aquests cons a la N-340, ja que poden suposar un perill, perquè els cotxes els toquen i fan cap al mig de la calçada i això crea inseguretat en la circulació dels vehicles. Entenem que són reaccions a una setmana d'accidents, però dins de la provisionalitat hauríem de buscar alguna solució que fos més útil ".
Els alcaldes dels municipis afectats, mentrestant, estudien la proposta de Foment de construir cinc rotondes al tram ebrenc d'aquesta via i millorar la senyalització, exposada pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, el passat dimecres a Tortosa.


respostes a "Balisament N-340"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 732,91 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007