Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Creu Roja de l'Ametlla de Mar amb els infants més necessitats

28 . Abr, 2015 a les 14:33
per otomas a La notícia del dia
1788 reproduccions
Des de Creu Roja de l'Ametlla de Mar s'ha preparat una acció solidària per aquest 3 de maig, en el marc de la campanya de protecció de la infància que ha engegat l'entitat a nivell estatal. Així, aquest diumenge al matí al Passeig Marítim, coincidint amb el Tuna Race Balfegó, hi haurà una rostida solidària on per només tres euros es podrà col·laborar en aquesta iniciativa i gaudir de llonganissa, pa i una beguda. Una acció destinada a recollir fons per destinar-lo a beques menjador i material escolar.
"Des de Creu Roja hem mantingut converses amb l'escola i altres centres educatius que estan en contacte dia a dia amb els nens i nenes i que detecten les necessitats dels infants. Aquesta campanya ens permetrà ajudar, encara que sigui una mica, a aquests infants", explica Pilar López des de la Creu Roja. 
López també ha volgut remarcar que des de l'entitat es demana compromís ja sigui fent-se soci o col·laborant com voluntari, ja que hi ha moltes famílies que estan en una situació d'emergència. De fet, des de Creu Roja de l'Ametlla de Mar es treballa colze a colze amb Càritas per atendre a una cinquantena de famílies del municipi amb dificultats.respostes a "Creu Roja de l'Ametlla de Mar amb els infants m..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 716,40 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007