Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sempre amb tu

16 . Feb, 2016 a les 14:20
per drodriguez a Sempre amb tu
1542 reproduccions
Nova edició del magazín dels migdies de La Cala Ràdio, corresponent al dimarts 16 de febrer.

Al temps de les Notícies ens fem ressó de les alumnes de l'Escola Sant Jordi que participaran en el XII Certamen Nacional Infantil i Juvenil de lectura en veu alta després d'haver fet una selecció al centre de primària de la localitat. Els dimarts és temps de Seguretat Ciutadana, per això ens acompanyarà Francesc Siuraneta, sots-inspector de la Policia Local, per parlar dels gossos i de les normatives relatives als animals de companyia.

Al temps de l'entrevista també parlarem de seguretat ciutadana però en aquest cas amb el sots-inspector de la Comissaria de Districte dels Mossos d'Esquadra, Daniel Aleixendri, que farà un balanç després d'aquests primers mesos de funcionament de la comissaria de l'Ametlla de Mar. I per tancar programa l'Eli Bonfill i Xavi Solé parlaran sobre les llacunes litorals a l'espai Naturalment.


respostes a "Sempre amb tu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 697,57 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007