Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El sindicat majoritari dels Mossos denuncia una manca de reforços d'estiu a la Comissaria de l'Ametlla de Mar

25 . Mai, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1735 reproduccions

El sindicat majoritari dels Mossos d'Esquadra, el Sindicat Autònom de Policia, ha denunciat la manca d'efectius a la comissaria de districte de l'Ametlla de Mar durant l'estiu. En un comunicat, manifesten que «una comissaria feta per atendre un augment de població, hauria de tenir un reforç en aquesta època», i per tant s'haurien d'haver ofert places de reforç.


En una carta al mateix sindicat, la Generalitat admet que un reforç es fa pensant en diversos factors, entre els quals hi ha l'augment considerable de població i l'increment de la càrrega de treball per als efectius de seguretat ciutadana. És a dir, evidencien que caldrien reforços a la comissaria calera.


Però per enguany, només s'ha fet un increment de dos agents a la comissaria de Tortosa, la de referència per la comissaria de districte de l'Ametlla de Mar. El departament d'Interior creu que l'Àrea Bàsica Policial del Baix Ebre ha de ser qui redistribueixi les càrregues de treball i els efectius de la millor manera possible.


«Nosaltres demanem que s'apliqui el reforç que s'està aplicant a altres punts del territori que són sensibles al turisme», explica la portaveu del Sindicat Autònom de Policia, Imma Viudes, que ha remarcat que la manca d'agents «repercutirà a la seguretat pública, perquè tenim menys efectius per donar resposta als incidents».


La Generalitat s'ha compromès, de cara a l'estiu vinent, a fer un estudi de les comissaries de districte més petites de costa per saber si cal fer-hi un reforç. Des del sindicat asseguren que continuaran reclamant agents de reforç d'estiu per a la comissaria de l'Ametlla de Mar.respostes a "El sindicat majoritari dels Mossos denuncia una..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 684,74 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007