Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Periodistes russos especialitzats en gastronomia visiten l'Ametlla de Mar

14 . Nov, 2013 a les 14:40
per gfigueres a La notícia del dia
2801 reproduccions
Periodistes de programes especialitzats en gastronomia de varies televisions i publicacions  de Rússia visitaran a avui l'Ametlla de Mar per tal de fer reportatges als seus respectius mitjans de comunicació de la nostra gastronomia.
Els participants en aquets "presstrip", que és com s'anomenen aquests viatges de premsa, visitaran el port de l'Ametlla per tal de comprovar in situ la importància de la flota pesquera de la nostra població i de la qualitat del peix que es captura, tot seguit visitaran les instal·lacions del Grup Balfegó on se'ls informarà de la importància de la pesca d'aquest peix a la nostra població i de tot el procés des de la seva captura fins la seva exportació a tot el món. El Grup Balfegó els hi oferirà una demostració i degustació de la cuina de la tonyina roja.
Aquesta visita s'emmarca dins de tot un programa  de estades als municipis més rellevants, gastronòmicament parlant, de Catalunya, i està organitzat per Turisme de Catalunya amb la col·laboració dels Patronats de Turisme de les Terres de l'Ebre i de l'Ametlla de Mar.


respostes a "Periodistes russos especialitzats en gastronomi..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,91 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 156
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007