Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Xerrada sobre Pobresa Energètica

02 . Oct, 2014 a les 14:14
per otomas a Ajuntament
2345 reproduccions
Aquest dissabte, 4 d'octubre, a les set del vespre el Centre d'Interpretació  de la Pesca vora el port de l'Ametlla de Mar acollida una Xerrada sobre Pobres energètica. Aquesta xerrada que anirà a càrrec d'Isabel Vilaseca Boixareu membre d'Enginyeria sense Fronteres s'emmarca en les diferents accions de la Campanya 25 anys d'aniversari de l'accident de Vandellòs I, impulsat d'Ecologistes en Acció. La pobresa o precarietat energètica és la dificultat o la incapacitat de mantenir l'habitatge en unes condicions adequades de temperatura a un preu just. Les causes principals són la pobresa, la qualitat insuficient de l'habitatge, l'encariment de l'habitatge i els elevats preus de l'energia. Les conseqüències principals són l'endeutament, impactes sobre la salut física i mental, degradació dels edificis i, emissions de CO2.
"La qüestió no és que en aquest país no hi hagi prou energia. Al contrari, fins i tot n'exportem. El problema que hi ha és que el context econòmic actual ha destinat a moltes famílies a patir un empobriment energètic perquè no poden fer front a la factura", explica Xavier Solé és el tècnic de Medi Ambient, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
Aquesta xerrada és d'accés gratuït i des de la Regidoria de Medi Ambient s'invita a tothom a participar-hi.


respostes a "Xerrada sobre Pobresa Energètica"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 691,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 185
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007