Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Creixen els usuaris i les atencions dels Serveis Socials l'any passat a l'Ametlla de Mar

08 . Jun, 2017 a les 18:30
per drodriguez a La notícia del dia
1402 reproduccions
L'any passat, els Serveis Socials van atendre 672 persones a l'Ametlla de Mar, un centenar més que el 2015. Així es desprèn de la memòria anual presentada pel Consell Comarcal del Baix Ebre, de qui depèn del servei. En actuacions, se'n van dur a terme 3.290, prop de 50 més que ara fa dos anys.
 
En conjunt a la comarca, els Equips Bàsics d'Atenció Social Primària van realitzar el 2016 un total de 28.877 actuacions, a 6.090 persones, amb l'objectiu d'atendre les necessitats socials més immediates, generals i bàsiques, i contribuir a la prevenció de problemàtiques socials i a la integració de persones en situació de risc d'exclusió.

Una de les prestacions que creix és el Servei d'Ajuda a Domicili, un suport social a persones o famílies amb dificultats de desenvolupament, integració social o manca d'autonomia personal. El 2016 es van comptabilitzar un total de 30.324 hores realitzades al Baix Ebre, 5.046 de les quals a l'Ametlla de Mar.

D'altra banda, l'any passat un total de 56 usuaris caleros van rebre servei de teleassistència, que garanteix la seguretat i dóna tranquil·litat i acompanyament a les persones que poden estar en situació de risc les 24 hores del dia i els 365 dies a l'any, detectant situacions d'emergència i donant-hi resposta immediata.


respostes a "Creixen els usuaris i les atencions dels Servei..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,52 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 41
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007