Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

24 . Mai, 2010 a les 14:46
2062 reproduccions
Obrim la setmana amb el balanç sobre la festa que la penya barcelonista de l'Ametlla de Mar va fer dissabte al camp de futbol. Va ser un èxit de participació de socis i també de simpatitzants que van voler gaudir d'un mati plenament culé. I el bloc comarcal obre amb notícies que tenen molt a veure amb les eleccions que ja s'atansen. Per exemple, l'alcalde de Reus, Lluis Miquel Pérez, diu que veu lògic i idoni que Sabaté repeteixi com a cap de llista pel PSC a Tarragona. I seguim amb la polèmica sobre el cementiri nuclear perquè un centenar de manifestants van tallar la C-12 a Ascó per repartir informació contra el magatzem de residus radioactius. Completem el butlletí amb l'incendi de diumenge a Camarles que va poder ser controlat en dues hores però que va cremar 3.1 hectàrees de massa forestal, amb el creixement d'un 30% dels conreus ecològics a les Terres de l'Ebre en els últims cinc anys i amb la informació sobre el primer equip que a empatar 0-0 a Pinell en un partit que mereixia guanyar.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 755,11 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007