Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala Ràdio rep una placa commemorativa per 30 anys de ràdio de la Generalitat

16 . Mai, 2014 a les 09:33
per gfigueres a La notícia del dia
2783 reproduccions
Aquest passat divendres 9 de maig, Josep Martí, secretari de Comunicació de la Generalitat, i fill de l'Ametlla de Mar, va rebre representants d'aquesta casa, de la Cala Ràdio, i al regidor de comunicació, Albert Medrano, al Palau de al Generalitat  per lliurar-los una placa commemorativa de 30 anys de ràdio. Així la Cala Ràdio, que va néixer de manera totalment amateur a la localitat, inaugurada el 2 de febrer de l'any 1984, va rebre el reconeixement de la Generalitat i, en concret, del Departament de Comunicació.
"Satisfets perquè no és un reconeixement que es rep cada dia. Aquesta placa és una manera de reconèixer la feina feta des de l'emissora i també la de totes les persones que han format part d'aquest projecte al llarg d'aquests trenta anys", explica Francesc Callau, director de la Cala Ràdio.
Durant l'any hi ha preparades diverses activitats entre elles, en el marc d'aquesta celebració, a finals d'aquest mes de maig l'Ametlla de Mar acollirà les jornades sobre comunicació local que porten per títol, Catalunya, un país de ràdio. Així, visitaran el municipi representants del teixit radiofònic local d'arreu de Catalunya el 30 i 31 de maig.


respostes a "La Cala Ràdio rep una placa commemorativa per 3..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,69 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 91
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007