Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Los Xics Caleros comencen els assajos oberts

17 . Jul, 2014 a les 11:40
per gfigueres a Ajuntament
2028 reproduccions
Los Xics Caleros comencen els assajos oberts aquest divendres 18 de juliol, a partir de les vuit del vespre, a la Plaça Catalunya. Uns assajos oberts que s'aniran realitzant al llarg de l'estiu en diferents indrets del municipi amb l'objectiu d'apropar la passió pels castells i encomanar-la. De fet, el 25 de juliol a les vuit de la tarda l'assaig es traslladarà a la Plaça del Bon Repòs, el 8 d'agost a les vuit davant del Bar el Pintxo, i el 22 d'agost, a les vuit, a la Plaça Nova. Abans però Los Xics Caleros faran la seva actuació en el marc de les Festes de Calafat el 3 d'agost. A casa també aixecaran les seves construccions l'11 de setembre, i a l'octubre per la Diada de l'Arrossejat.
Fora de casa també tenen programades diverses sortides arreu del Territori. De fet aquest cap de setmana posaran rumb a Sant Carles de la Ràpita per participar en la jornada Ebrenca acompanyat dels Xiqüelos del Delta.
Per tant, queden mesos per davant de treball per aconseguir les seves fites després que en el marc de les Festes de Sant Pere aconseguissin aixecar un 5d6 històric.
"De moment estem satisfets perquè tant a casa com a les sortides a fora hem aconseguit mobilitzar força gent i per aquest motiu s'han pogut aconseguir les fites que hem fet. Però hem de continuar treballant de valent els propers quatre mesos perquè a final de temporada puguem portar a plaça castells de set", subratlla Dani Bas, Cap de Colla de Los Xics Caleros.
Recordar que els assajos habituals són els dimarts i els divendres, de vuit a deu del vespre al local del Sifonero. I els dijous són els assajos de canalla de dos quarts de vuit  a nou del vespre.respostes a "Los Xics Caleros comencen els assajos oberts"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 171,88 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007