Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Port Aventura a la Cala

21 . Ago, 2014 a les 13:50
per otomas a Ajuntament
2801 reproduccions
El proper divendres 22 d'agost, el PortAventura on Tour, espectacle itinerant de Port Aventura, farà parada a l'Ametlla de Mar. En concret,  a les 18:30h i a les 19:45h, el Parc del Bon Repòs acollirà aquest espectacle de l'arxiconegut parc d'atraccions protagonitzat per mariachis  i un cantant. També hi participaran Woody, la mascota de Port Aventura, i els seus amics. Aquest espectacle obert a tothom és d'accés totalment gratuït.
Des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, el Regidor de Turisme, Vicenç Martí subratlla que "és tota una satisfacció que aquest espectacle que només es pot veure a Cambrils, Salou i Vila-seca es pugui veure aquí, a l'Ametlla".
Punt de venda i reserva per a activitats d'oci
D'altra banda, recordem que l'Oficina de Turisme de l'Ametlla de Mar ofereix des de fa alguns mesos la seva vessant de central de vendes de tots aquells productes d'oci que se celebren a Catalunya, servei que se suma a la seva qualitat de punt de venda dels diversos productes que ofereix l'Estació Nàutica Costa Daurada en qualsevol de les poblacions adherides.Així, es pot adquirir entrades per a Port Aventura, a l'espectacle Kooza del Circ du Soleil (amb un 30% de descompte), al Camp Nou (FC Barcelona), al Zoo de Barcelona,  l'Aquarium o qualsevol altre tipus d'espectacle o activitat, ja que és membre autoritzat de la web Hotel Extrasespecialitzada en aquest tipus de serveis.


respostes a "Port Aventura a la Cala"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 676,34 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 141
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007