Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'atur el mes de juny a l'Ametlla de Mar es redueix un 12,95% respecte el mes passat.

11 . Jul, 2014 a les 11:02
per gfigueres a Ajuntament
2486 reproduccions
Segons les dades del Servei  d'Ocupació de Catalunya a l'Ametlla de Mar s'ha reduït un 12,95% el nombre d'aturats registrats aquest mes de juny respecte el mes de maig i un 7,81% respecte el mes de juny de 2013. Per tant, bona notícia al municipi per encarar el període estival, època en la qual tradicionalment es crea més ocupació a la localitat.

"És una dada esperançadora no només per la reducció de prop del 13% d'atur sinó perquè ens permet començar amb bon peu de cara a la creació d'ocupació d'aquest estiu a la vila", Mari Carme Martí, Regidora d'Ocupació de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

Actualment, a l'Ametlla de Mar, en dades del mes de juny, hi ha 437 aturats. Pel que fa al perfil dels aturats la forquilla més àmplia es troba entre els homes i dones de 40 a 50 anys. A més, de manera bastant equitativa entre homes i dones. També destacar que, paradoxalment, el sector que crea més ocupació al municipi, com és el sector serveis, també és, evidentment, el que suma més aturats. En total 276.


respostes a "L'atur el mes de juny a l'Ametlla de Mar es red..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 664,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 146
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007