Màx: º C, mín: º C

En directe

L'Esport al nostre poble amb amb Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Candelera comença el 30

13 . Gen, 2015 a les 14:02
per fcallau a La notícia del dia
2664 reproduccions
La Festa de la Candelera començarà el dia 30 de gener i s'allargarà fins al 4 de febrer

Aquesta setmana ja s'ha obert el plaç pel sorteig de "palcos" i el concurs pel servei de bar i els abonaments es podran adquirir a partir de dilluns 19 de gener.

La Festa Major de la Candelera d'aquest any s'iniciarà el divendres dia 30 de gener a la tarda i s'allargarà fins dimecres dia 4 de febrer. Així ho ha fet públic la regidora de Festes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Eva del Amo, que ja ha avançat que tot i que el dia 2, dia de la Candelera s'escau en dilluns, el pregó tindrà lloc el mateix divendres dia 30.
Segons Eva del Amo, regidora de Festes, "hem optat per fer un dia més de festes. El mateix dia 30 farem el pregó i així aprofitarem el cap de setmana. Ha estat un tema molt consensuat i parlat amb Pubilles, Quintos i la pròpia Comissió de festes. Vam decidir que era bo aprofitar el cap de setmana pensant en que hi ha molta gent, sobre tot joventut que està fora estudiant o treballant".
Aquesta setmana ja s'ha obert el plaç per a tots aquells que desitgin adquirir un "palco" pels espectacles musicals de la Festa Major de la Candelera que tindran lloc al poliesportiu. Tot i que no s'ha fet públic el preu definitiu, la voluntat de la Regidoria de Festes es mantenir els preus de l'any passat. El sorteig tindrà lloc aquest divendres dia 16 a partir de les 19.30h  a la Sala de la S.C.E.R.
A més aquesta setmana també s'ha obert el concurs d'adjudicació del servei de bar al poliesportiu durant les festes. Es poden recollir les bases a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. Les pliques s'obriran aquest divendres al migdia.
Des de la Regidoria de Festes s'ha explicat també que a partir de dilluns dia 19 de gener ja es podran adquirir els abonaments pels espectacles musicals al preu de 25 €, tot i que aquest any, el concert de dissabte a la nit de Xarango i Buhos no entrarà a l'abonament. Les entrades costaran 12 €.


respostes a "La Candelera comença el 30"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 714,89 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 162
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007