Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Claus pel posicionament a Internet per les oficines de Turisme del Territori

09 . Jun, 2011 a les 08:14 | 00:01:42
per gfigueres a La notícia del dia
2728 reproduccions
Des de l'Associació de Professionals de Turisme de Catalunya (l'APTALC)  amb col·laboració amb l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i el Telecentre s'ha organitzat un curs sobre posicionament web i gestió d'analítics  durant tres dies pels professionals vinculats a la promoció turística de les Terres de l'Ebre. I és que des del passat dilluns 6 de juny fins aquest dimecres el professor de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la URV a Reus, Jaume Gené, ha mostrat algunes de les claus a membres de les oficines de Turisme de les Terres de l'Ebre i representants del sector privat vinculats al Turisme i l'hostaleria per obtenir un bon posicionament en els resultats de cerca de buscadors com Google. Una eina bàsica avui en dia on les noves tecnologies han guanyat terreny a les recerques d'informació tradicional.

"Aquest curs tenia com objectiu ensenyar als professionals de l'administració dedicats al Turisme claus perquè les pàgines web dels diversos municipis tinguin una posició privilegiada en els resultats de cerca de Google, a més de conèixer altres eines de les quals disposa el cercador com els analítics. Ha hagut una gran predisposició per part de tots els alumnes. Per tant, la valoració és positiva", ha explicat Jaume Gené, professor de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la URV a Reus.

Per tant, durant aquests dies, de deu a dues de la tarda, una tretzena de participants del curs han gaudit de les instal·lacions i equipaments del Telecentre del municipi situat a la plaça Joan Miró.


respostes a "Claus pel posicionament a Internet per les ofic..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 737,01 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007