Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Cursos formació

22 . Set, 2015 a les 14:45
per fcallau a La notícia del dia
1601 reproduccions
21 propostes formatives entre cursos i tallers per aquesta tardor.

Formació i treball oferta diversos blocs de cursos d'idiomes, ordenografia i informàtica i carnets professionals, entre d'altres.

La Regidoria de Formació i Treball de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar posa a l'abast dels ciutadans fins a 21 propostes formatives per aquesta temporada de tardor, amb algunes novetats destacades com ara l' organització de Tallers Artesanals.
Així, enguany s'han previst fins a cinc tallers artesanals a l'espera de saber si tindran prou inscrits entre els ciutadans per a dur-se a terme. Tallers de "nanos", de pauma i espart, de nanses, de cabulleria o nusos mariners i de remendar.


Segons Maria Marsal, regidora de Formació i Treball, "com a principal novetat tenim que a més dels cursos que hi ha costum d'oferir i algun de nou, aquest any oferim els tallers artesanals. De fet ja hi va haver aquest estiu un avançament amb el taller de pauma i espart, que fou un èxit. Com que vam veure que va haver-hi gent que es va quedar amb ganes, hem decidit continuar per aquest camí. A més, la gent que ja n'ha fet algun pot perfeccionar-se".
Pel que fa als cursos, hi ha diversos blocs com ara el d'idiomes que ofereix Anglès bàsic, Anglès Avançat, Francès d'atenció al públic bàsic, Francès avançat, Català elemental i Català inicial per a nouvinguts.


Si parlem d'informàtica, trobem els cursos de gestió d'arxius fotogràfics, ordenografia, xarxes socials, internet inicial, eines i canals de recerca de feina i informàtica: tractament de textos i correu electrònic.
A part, hi ha d'altres propostes com la iniciació a la fotografia i carnets professionals com el de manipulador d'aliments, manipulador de productes fitosanitaris i monitor de lleure.
Alguns d'aquests cursos són gratuïts per a jubilats o bonificats per a gent que està a l'atur. Els interessats en inscriure's en alguna d'aquestes accions formatives, ho han de fer al Telecentre de 9 del matí a 2 de la tarda.


respostes a "Cursos formació"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,43 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007