Màx: º C, mín: º C

En directe

L'Esport al nostre poble amb amb Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

IIa Diada Castellera

07 . Oct, 2014 a les 13:25
per otomas a La notícia del dia
2613 reproduccions
Aquest diumenge, 12 octubre, el port de l'Ametlla de Mar, a partir de les 12h,  acollirà la 2a Diada Castellera amb Los Xics Caleros com amfitrions. Els de la Cala portaran a plaça les seves construccions més ambicioses com per exemple el 5d6 amb pilar. Per tant, aquests darrers dies los Xics Caleros viuen amb nervis i emoció els dies abans de la Diada on els acompanyaran els Xiquets de Reus i el Xiquet del Serrallo, aquest darrers padrins de la colla calera. El Cap de Colla, Dani Bas explica que "tenim els nervis normals de dur a plaça castells nous. Esperem que tot surti bé. nosaltres hem treballat perquè així sigui. A més, la Diada és especial perquè suposa, pràcticament, el tancament de la temporada".
La Diada Castellera complementarà una de les cites rellevants al municipi com és el 30è aniversari de l'Arrossejat, en el marc de les Jornades Gastronòmiques del Peix de la Llotja.
La propera cita pels castellers de l'Ametlla de Mar serà el 16 de novembre on tindrà lloc la Trobada de colles castelleres del sud on hi participaran set colles. Per a Bas trobades com aquesta "són una bona oportunitat per veure el treball de les altres colles i enfortir llaços d'amistat".
En aquesta línia el passat pont de l'11 de setembre la canalla dels Minyons de Terrassa van compartir experiències i activitats amb la canalla de Los Xics Caleros. "Les dues colles estem molt satisfets de com van anar aquesta iniciativa i esperem poder-la repetir", explica el Cap de Colla de Los Xics Caleros.


respostes a "IIa Diada Castellera"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 675,37 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007