Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El futbol platja serà el protagonista divendres i dissabte a la platja de Pixavaques

12 . Jul, 2013 a les 15:17
2362 reproduccions
Aquest any per primera vegada coincideixen els tornejos junior i sènior.
Aquest cap de setmana tindrà lloc a la Platja de Pixavaques el 16è Obert de Futbol Platja sènior, sota el patrocini de Cafeteria Ancla i Font Vella Levite, el qual coincidirà aquest any per raons d'organització amb el 15è torneig Junior patrocinat per Arjona. D'aquesta manera hi ha assegurades dues jornades, la de divendres i la de dissabte plenes d'esport, emoció i bon ambient, com sol passar amb aquest clàssic de l'estiu Calero.
Divendres a la tarda començarà la competició en les categories prebenjamí. Benjamí, aleví i infantil-cadet, competició que tindrà continuïtat el dissabte al matí, mentre que el torneig sènior es disputarà a partir de les 8 del vespre de divendres i el dissabte a la tarda.
Marc Vilabrú, gerent de l'Àrea Municipal d'Esports, anima als aficionats de l'esport a participar-hi, "el futbol platja es una de les festes principals de l'estiu a La Cala i esperem que la gent i participi. Es una bona ocasió i una festa per a tots aquells que els agrada el futbol i una oportunitat per a tots els nens i nenes del futbol base per jugar i fer quelcom diferent als partits i entrenaments de la temporada habitual".
El guanyador del torneig sènior s'emportarà un premi de 300 euros en metàl·lic i un sopar per a tots els components a Burguer 3.
Les reunions informatives tindran lloc pel que fa als equips junior, aquesta tarda a partir de les 18 hores al poliesportiu, i la dels equips sènior, demà dijous a partir de les 19h a l'hotel Ametlla Mar.
Els que desitgin participar poden posar-se en contacte amb el CEM La Cala, trucant al telèfon 977103897 o a l'adreça electrònica sports@ametllamar.cat.


respostes a "El futbol platja serà el protagonista divendres..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,62 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007