Màx: º C, mín: º C

En directe

Àgora

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els bandos de l'Ametlla de Mar ja estan disponibles al telèfon mòbil

03 . Mar, 2016 a les 14:25
per gfigueres a La notícia del dia
1581 reproduccions
Des d'aquest dimarts, els comunicats locals de la població es poden rebre al mòbil a través de la plataforma eBando. Aquest sistema d'informació complementa els serveis existents de megafonia, ràdio, premsa i xarxes socials. Però incorpora un element clau: la immediatesa a l'hora de fer avisos a la població.

El nou sistema, pensat per a cobrir les zones de la població on els sistemes actuals no donen cobertura com alguns punts de les urbanitzacions o les zones rústiques, permet estar informat també tot i estar fora de la població. Tot i la posada en marxa del servei, l'equip de govern continua treballant per oferir una aplicació més participativa on els ciutadans també interactuar amb l'Ajuntament.

"Seguirem buscant una aplicació on tenir un canal de recepció d'informació per tenir una comunicació directa, ràpida i efectiva amb la població" comenta Mayte Puell, regidora de Mitjans de Comunicació. "Estem treballant amb aquesta aplicació, però de moment ja tenim un acord amb eBando per oferir els comunicats al mòbil" detalla.

Com rebre els bandos al mòbil?

Per disposar de l'eBando al mòbil cal accedir a la botiga del seu telèfon intel·ligent, bé sigui Android o iPhone, i buscar aquesta aplicació. Un cop descarregada i instal·lada caldrà buscar l'Ametlla de Mar o posar el codi postal 43860. Fets aquests passos l'usuari ja podrà rebre els bandos municipals amb notificacions cada cop que n'hi hagi un de nou o s'hagi actualitzat algun comunicat.


respostes a "Els bandos de l'Ametlla de Mar ja estan disponi..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 157,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007