Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

IRuralNavigator

21 . Nov, 2014 a les 13:42
per otomas a Ajuntament
2241 reproduccions
La Policia Local de l'Ametlla de Mar i el SUM, actualment, estan testejant l'aplicació IRuralNavigator (IRN). Una aplicació, tant per a sistemes IOS com Android, que permet obtenir informació cadastral geolocalitzada de tot el terme municipal. A través d'aquesta aplicació pionera els serveis d'emergències i seguretat podran actuar amb més eficiència i celeritat.
"Cal tenir en compte que el terme municipal és de prop de 67 Km2 i hi ha molta zona rústica de difícil accés i localització. Aquesta aplicació permetrà agilitzar l'accés a aquesta informació i actuar més rapidesa" , subratlla Andreu Martí, Alcalde de l'Ametlla de Mar.
A més, aquesta aplicació que començarà ha utilitzar-se al 100% al 2015 no li costarà ni un cèntim a  l'Ajuntament calero. I és que la utilització d'aquesta app des dels serveis municipals sorgeix de l'acord entre el consistori i els desenvolupadors de l'aplicació de testejar-ne el funcionament.
IRuralNavigator a més d'obtenir les dades amb temps real de qualsevol punt del municipi permet la possibilitat de compartir la informació via correu electrònic de manera immediata entre els cossos d'emergències i seguretat. Per tant, s'augmenta la coordinació millorant la capacitat de resposta a la ciutadania.


respostes a "IRuralNavigator"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,39 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007