Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La regidoria de Cultura i Festes fa un balanç positiu de les activitats lúdiques d'aquest estiu

30 . Ago, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
981 reproduccions
Durant els mesos de juliol i agost, l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha dut a terme més d'una cinquantena d'activitats per a tots els públics. Havaneres, ritmes cubans, cinema a la fresca, conta-contes han estat algunes d'aquestes propostes que s'han pogut gaudir a la població. La regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament  n'ha fet una valoració positiva i ha destacat la forta participació dels ciutadans.

Dins d'un panorama molt divers en la programació lúdica de l'estiu, Vicent Llaó, regidor de Cultura i Festes, ha destacat la música com un dels elements més festius que aplega gran part de la població. 

Una de les clàssiques actuacions musicals han estat les havaneres que enguany han celebrat el seu 25è aniversari amb un alt nombre de participació, «es van vendre més de 400 copes de cremat i pastissets» ha assegurat Llaó. A més, enguany una escenografia de 5 barquetes va acompanyar l'actuació, un detall que el regidor descriu com a «molt bonic i que va agradar molt al públic» i que espera que «l'any que ve puguem disposar de més barquetes».

Llaó també ha destacat l'Alguer Rock com una de les activitats ja consolidades. L'esdeveniment va acollir unes 400 persones, tot i així, el regidor ha considerat que «és poca tenint en compte la bona música que s'ofereix» i ha destacat que «molta gent es queda a la barana de l'Alguer a mirar». En aquest sentit ha demanat que de cara a l'any vinent «la gent baixi a la platja que és on es fa el caliu».

Enguany, La Cala també ha comptat amb un dels grans i de casa, el cantautor Calero Miquel del Roig, que segons Llaó «va oferir un repertori amb molt èxit». Tampoc han fallat el Duo Tempo i els Ritmes Cubans que han fet moure l'esquelet cada dilluns i dijous amb gran participació.

Menció a part es mereixen els grups musicals com la Banda Cornetes i Tambors que ha sortit cada setmana al carrer i que Llaó des de la regidoria ha mostrat el seu agraïment. També la Banda de Música, l'Escola Municipal de Música i la Coral Verge Candelera que han ofert diferents actuacions musicals. I sense oblidar-los de les Majorettes que també van desfilar a ritme de cornetes i tambors.

Una altra dels clàssics de l'estiu ha estat el cinema a la fresca. Enguany, amb la col·laboració del Racó dels Joves, s'ha introduït el servei de venda de crispetes i de cadires per un i dos euros. Vicent considera que enguany el cinema ha funcionat molt bé. «Les pel·lícules, la dimensió més gran de la pantalla i la ubicació en plena natura del Parc del Bon Repòs» han estat un clam per la gent.

El regidor de Cultura i Festes també ha mencionat el gran èxit que ha tingut l'exposició dels vaixells enfonsats de la 1a Guerra Mundial i la 2a mostra de modelisme d'embarcacions tradicionals al Centre d'Interpretació de Pesca, que ha aconseguit reunir més de 8.000 visitants. El regidor ha avançat que ja tenen previstes dues exposicions, una del Doctor Frias de Reus i una exposició de les Dones Endavant de les remendadores del Delta de l'Ebre. 

I com no, la programació també ha dedicat un espai pels més menuts, que han pogut gaudir dels contacontes i dels tallers de reciclatge amb l'associació Dones Endavant.

En definitiva, una programació «molt diversa i amb molta participació» ha afirmat Vicent Llaó. Encara queden alguns actes per realitzar però l'acte que donarà per tancat l'estiu serà el de l'11 de setembre. El regidor Llaó ha avançat que enguany compte amb «un dels cantautors catalans més coneguts, Cesk Freixas, que oferirà un concert de migdia amb vermut a la Plaça Nova».respostes a "La regidoria de Cultura i Festes fa un balanç p..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 171,88 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007