Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Trens Dignes demana l'Autoritat Territorial de Mobilitat de les Terres de l'Ebre

07 . Oct, 2016 a les 13:34
per gfigueres a La notícia del dia
1287 reproduccions
La plataforma Trens Dignes Terres de l'Ebre ha iniciat una recollida de signatures per exigir a la Generalitat que, acomplint una llei del 2003, creï l'Autoritat Territorial de Mobilitat (ATM) de les Terres de l'Ebre, un organisme que permetria als ajuntaments ebrencs gestionar i coordinar els transports públics del territori. La campanya s'adreçarà al Síndic de Greuges que obrirà una causa específica sobre aquesta qüestió, a la qual també se sumen plataformes de les comarques centrals i de ponent.

En aquest òrgan la Generalitat i els ajuntaments del territori decidirien, entre altres, la coordinació entre trens i autobusos, freqüències i tarifes. L'entitat ebrenca rebutja així l'anunci del Govern de crear una taula de mobilitat com a substitut de l'ATM, i reivindiquen aquest organisme pel seu paper executiu i vinculant. «Si funciona a altres territoris com el Camp de Tarragona, Girona i una part de Lleida perquè aquí ens hem de quedar amb una taula de mobilitat?», exposen des de Trens Dignes.

Els alcaldes del Baix Ebre hauran de consensuar si reclamen la creació de l'ATM
El consell d'alcaldes del Baix Ebre ha rebut, aquest dimarts, els representants de la plataforma Trens Dignes que han exposat els arguments en pro de reclamar a la Generalitat la creació de l'Autoritat Territorial de Mobilitat per a les Terres de l'Ebre. El suport, però, dels alcaldes del Baix Ebre a la demanda perquè es creï l'ATM ha «quedat sobre la taula». El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Dani Andreu, explica que s'ha posposat el debat sobre l'ATM pel pròxim consell d'alcaldes, per tenir temps per acabar de conèixer aquesta figura i consensuar una posició. L'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, veu amb bons ulls la proposta presentada per part de Trens Dignes.


respostes a "Trens Dignes demana l'Autoritat Territorial de ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 761,83 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007