Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Carnestoltes arriba a l'Ametlla de Mar

28 . Feb, 2011 a les 12:50 | 00:02:13
2625 reproduccions
Les perruques i les disfresses aquest dilluns tornen als calaixos a l'Ametlla de Mar després d'un cap de setmana de disbauxa amb el Carnestoltes. La festa va començar divendres, 25 de febrer, amb la rua infantil. Els alumnes del Col·legi Públic Sant Jordi i la Llar d'Infants Xerinola van lluir disfresses per tots els gustos. Es van veure micos, ànecs, ratolins i personatges de dibuixos com Bob Esponja. Els petits de la llar d'infants van optar per un clàssic, la disfressa d'indi. Dissabte a la tarda va continuar la festa a l'Ametlla de Mar. El discurs de la reina Serafine i el rei Carnestoltes van ser els encarregats d'obrir la rua a ritme de Xaranga cap a la Plaça Nova on hi va haver ball. Enguany es van sumar a la festa una quinzena de gossos i amos. Una iniciativa de l'establiment gossets de l'Ametlla de Mar. I a la nit del dissabte a les deu del vespre, també des de la Casa de la Vila fins al poliesportiu la rua va comptar amb un grup d'animació especial amb brasileres i zanquers. Al poliesportiu el concurs va comptar amb la Festa Imagina Ràdio.
Diumenge a la tarda, van tornan a sortir les disfresses però acompanyades d'un grup d'animació infantil. La rua va acabar al poliesportiu on hi va haver xocolatada pels petits i el lliurament de premis del concurs de dissabte a la nit.
En la categoria adults, els guanyadors van ser: Llàgrimes de Geisha, en individual, premiada amb 75 euros. En parella, Bajo del Mar, premiada amb 150 euros i Les Formigues van guanyar com a grup de 4 a 9 persones i se'ls va premiar amb 200 euros. La comparsa guanyadora van ser els Pallassos que va rebre 300 euros i la carrossa Imperio, que anaven de romans, van guanyar 400 euros.

En categoria infantil; l'individual guanyador va ser Maduixa que va rebre un regal, la parella o trio guanyadora va ser Menú Infantil, també van rebre un regal, el grup de quatre a nou nens, Xuxelàndia, els van premiar amb un berenar valorat en 60 euros i la comparsa infantil, les mexicanes, van guanyar un berenar valorat en 100 euros. No hi va haver lliurament de trofeus, d'aquesta manera, es va poder pujar una mica el valor econòmic dels premis, va explicar la regidora de Festes, Teresa Callau. "Hem aconseguit l'objectiu que ens havíem marcat des de la regidoria de Festes; hem aconseguit que els joves i caleros, en general, participessin als Carnestoltes. Les rues i el concurs al poliesportiu amb la Festa Imagina Ràdio van ser un èxit", va explicar.


El Casal d'Avis celebrarà el Carnestoltes una setmana més tard, aquest diumenge 6 de març.respostes a "El Carnestoltes arriba a l'Ametlla de Mar"

Tsunami
28 . Feb, 2011 a les 15:05

joooo!! alguns guanyadors no sortim al video!!

admin admin
28 . Feb, 2011 a les 18:53

@Tsunami: Hola Tsunami. Estem preparant un resum del Carnestoltes 2011 molt més extens. En breu estarà publicat.

Moltes gràcies.

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,90 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007