Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Grup de treball pels malalts de Parkinson al Casal d'Avis

23 . Oct, 2015 a les 12:43
per drodriguez a La notícia del dia
1609 reproduccions
L'Associació Parkinson Terres de l'Ebre té la intenció de crear un grup de treball pels malalts de Parkinson de l'Ametlla de Mar. L'objectiu és apropar els serveis que ja ofereixen a altres municipis ebrencs.

Aquesta entitat, sense ànim de lucre, ofereix informació, assessorament, suport emocional i atenció directa i integral al malalt i a la seva família per tal d'aprendre a conviure amb aquesta malaltia.

Segons dades de l'Associació, al nostre municipi hi ha una quarantena de malalts de Parkinson, i aquestes xifres els ha portat a impulsar aquest grup, donat que han detectat moltes dificultats perquè les veïnes i veïns afectats puguin desplaçar-se a altres poblacions.

Els membres de l'Associació van fer una visita, la setmana passada, al Casal dels Avis per avaluar l'espai necessari per poder fer les teràpies. Tot i que la proposta es presenta inicialment pels malalts de Parkinson també s'amplia als afectats per alzheimer, esclerosi múltiple, fatiga crònica, fibromiàlgia i per persones minusvàlides.

Entre la cartera de serveis que es vol oferir al municipi destaquen els d'atenció directa al malalt com estimulació cognitiva, logopèdia, teràpia ocupacional i psicomotricitat; així com atenció social i psicològica al malalt i als familiars, i suport emocional. Aquests serveis s'oferiran dos dies a la setmana als matins, i tindran un cost de 75 euros mensuals destinats a pagar als professionals.

Si hi ha persones interessades, a apuntar-se al grup de treball, cal posar-se en contacte amb la treballadora social Pili Juárez, que és membre de l'Associació del Parkinson de les Terres de l'Ebre, trucant al 977 44 11 71 o bé a través del correu informacio@parkinsontebre.org.


respostes a "Grup de treball pels malalts de Parkinson al Ca..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,36 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007