Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Dissabte es va celebrar la Festa Jove de la Candelera

28 . Mar, 2012 a les 13:13 | 00:04:32
per gfigueres a La notícia del dia
2103 reproduccions
El passat dissabte els joves de l'Ametlla de Mar van reviure una part de la Festa Major de la Candelera.  I és que dissabte va tenir lloc la Festa de la Joventut, programa d'actes destinat als joves de la Festa Major de la Candelera, que no es va poder celebrar en el seu moment el passat mes de febrer, a causa de l'alerta de protecció civil per les baixes temperatures i els forts vents que es van patir a la zona, donat que es tracta d'una activitat a l'aire lliure.

Així, i de manera consensuada amb les diverses colles de joves, organització i empreses implicades, es va organitzar la seva celebració aquest dissabte dia 24 de març al port pesquer, concretament al Moll de les Llums.

La jornada va començar a les 10 del matí amb un esmorzar per als 250 joves inscrits a les activitats, per seguir posteriorment amb la lligueta de paintball i la competició d'humor amarillo en inflables. El matí fou amenitzat musicalment pels DJ's caleros fins a l'hora del vermut.

Els 250 joves van participar posteriorment del dinar de germanor a l'interior de la llotja del peix cedida per la Confraria de Pescadors. Els joves, repartits en colles de cinc integrants, van pagar 15 euros cadascun per poder gaudir d'aquesta jornada festiva.

El regidor de Joventut, Albert Medrano, va mostrar-se satisfet i va explicar que, "a la Candelera no ho vam poder fer, però el dia ens ha acompanyat. Gran participació i els joves s'ho han passat bé. Els joves quan els crides i realment els dónes el que volen no dubten en venir. Hem de donar les gràcies als Quintos i les Pubilles, que amb la seva col·laboració han fet possible aquesta festa i  a la joventut. Aquí ens tindran pel que necessitin sempre que vulguin comptar amb nosaltres".

Per la seva part, Teresa Marcelino, Coordinadora Territorial de Joventut a les Terres de l'Ebre explicava que, "dóna goig d'haver estat avui a La Cala gaudint d'aquesta festa dedicada als joves. Hi ha hagut molts joves participant i un ambient impressionant que trenca el mite que diu que els joves no participen. Realment quan hi ha activitats del seu gust i on poden participar activament i ser els protagonistes, es veu la resposta com aquí".

Tot i que per la Festa Major no estava previst, la Festa de la Joventut va comptar amb la seva versió nocturna. D'acord amb els Quintos i les Pubilles d'aquest any i sota la seva organització, es va preparar una nit de discoteca al poliesportiu a partir de les 2 de la matinada. El preu de les entrades, amb consumició inclosa, fou de 10 euros de manera anticipada i de 13 euros de venda a taquilla. La nit fou amenitzada per les sessions de DJ Sergi Calero i De Gràcia DJ, guanyadora del Concurs de DJ's caleros de la passada Candelera.


respostes a "Dissabte es va celebrar la Festa Jove de la Can..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 819,76 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007