Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La fotògrafa calera Carina Balfegó guanya la medalla d'or 'Image Sans Frontière' al festival internacional FestImatge

10 . Mar, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
3792 reproduccions
Amb la fotografia en blanc i negre 'Pasajera perdida en el tiempo', la fotògrafa calera Carina Balfegó ha guanyat un dels premis del festival internacional de fotografia FestImatge, que se celebra a Calella. En concret, ha rebut la medalla d'or d''Image Sans Frontière' (ISF) que atorga el jurat francès.

Tot i que s'havia presentat en altres ocasions, i fins i tot quedar finalista, ha estat enguany quan ha rebut el reconeixement del jurat. De fet, una altra fotografia seva ha quedat finalista en la categoria monocrom, i una altra en color. 'Pasajera perdida en el tiempo' està realitzada al delta de l'Ebre.

Carina Balfegó ens explica que va crear-la amb «una model amb una maleta, vestida d'estil antic, i també amb un cotxe totalment antic que va a buscar-la enmig de la natura». El significat que persegueix la fotògrafa és que «la model no sap ben bé on es troba i la volen portar a un altre temps».

El pròxim dia 22 rebrà la medalla d'or ISF, en un acte on també rebran els diferents distintius la resta de premiats del certamen, on hi participen fotògrafs d'arreu del món, i que reuneix els millors professionals de la fotografia. Per Balfegó, el premi és un «reconeixement important» al treball que ha realitzat fins ara.


respostes a "La fotògrafa calera Carina Balfegó guanya la me..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,53 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007