L'Ametlla de Mar al MasterChef
14 . Abr, 2015 a les 14:02El passat dimarts es va emetre el programa Masterchef de TVE1 on el port de l'Ametlla de Mar es va convertir en un dels sets televisius del programa. Durant el programa dos dels aspirants van sortir a pescar tonyina vermella, ingredient estrella de la prova. Els concursants van visitar les instal·lacions del Grup Balfegó, i van tenir l'experiència de nedar entre tonyines a les granges del grup tonyinaire. Així l'Ametlla de Mar i la tonyina vermella es van convertir en els protagonistes d'aquesta edició del Masterchef, programa amb una gran audiència a nivell estatal i repercussió a les xarxes socials.
Els aspirants van cuinar al restaurant AbaC, la "casa" del xef Jordi Cruz (un dels membres del jurat de MasterChef), que compta amb dos estrelles Michelín plats amb la tonyina com estrella. Entre els 40 comensals hi havia Judit Mascó, Andreu Buenafuente, Sílvia Abril, Carlos Latre, Gemma Mengual, Carles Puyol i Jordi Hurtado.
respostes a "L'Ametlla de Mar al MasterChef"