Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar al MasterChef

14 . Abr, 2015 a les 14:02
per gfigueres a Ajuntament
2130 reproduccions
L'Ametlla de Mar al MasterChef
El passat dimarts es va emetre el programa Masterchef de TVE1 on el port de l'Ametlla de Mar es va convertir en un dels sets televisius del programa. Durant el programa dos dels aspirants van sortir a pescar tonyina vermella, ingredient estrella de la prova. Els concursants van visitar les instal·lacions del Grup Balfegó, i van tenir l'experiència de nedar entre tonyines a les granges del grup tonyinaire. Així l'Ametlla de Mar i la tonyina vermella es van convertir en els protagonistes d'aquesta edició del Masterchef, programa amb una gran audiència a nivell estatal i repercussió a les xarxes socials.
Els aspirants van cuinar al restaurant AbaC, la "casa" del xef Jordi Cruz (un dels membres del jurat de MasterChef), que compta amb dos estrelles Michelín plats amb la tonyina com estrella. Entre els 40 comensals hi havia Judit Mascó, Andreu Buenafuente, Sílvia Abril, Carlos Latre, Gemma Mengual, Carles Puyol i Jordi Hurtado.
 


respostes a "L'Ametlla de Mar al MasterChef"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 681,21 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007