Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Institut Candelera participa en la segona edició del Dia de l'Educació Física al Carrer

26 . Abr, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1494 reproduccions
Aquest dimarts es va celebrar la segona edició del Dia de l'Educació Física al Carrer a tot el país. La jornada, impulsada pel Col·legi de Llicenciats en Educació Física de Catalunya, consisteix a realitzar una sessió d'Educació Física al carrer i pretén donar conèixer el que significa l'assignatura a la societat i reivindicar la pràctica esportiva regular.

73 centres educatius catalans van participar en la jornada, entre ells l'Institut Candelera de l'Ametlla de Mar, que es va estrenar l'any passat i que aquest 2017 s'ha volgut tornar a sumar a la iniciativa. Els alumnes de 2n d'ESO es van aplegar a la plaça Nova per fer jocs i esport a l'aire lliure. I els de 3r, dins un treball d'orientació, van fer un 'roadbook' pels carrers del poble.

La professora d'Educació Física de l'Institut Candelera, Núria Llambrich, ha explicat que la iniciativa té com a objectiu reivindicar els valors i socialització de la pràctica de l'esport, i també ha destacat la importància de la dedicació horària de l'assignatura a les escoles.


respostes a "L'Institut Candelera participa en la segona edi..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,50 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007