Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala acollirà diumenge una cursa solidària organitzada des del projecte 'From Reus to Hellas' en suport als refugiats

22 . Mar, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1443 reproduccions
Estudiants del Grau Superior de Salvament i Socorrisme de l'Institut Jaume I de Salou han organitzat, aquest pròxim diumenge, una cursa solidària per recaptar fons pel projecte 'From Reus to Hellas', que té per objectiu aconseguir fons per traslladar-se a l'illa de Lesbos, a Grècia, i realitzar tasques de salvament als refugiats, alhora que ensenyar-los els coneixements mínims per a poder sobreviure dins l'aigua.

Impulsat pels estudiants de salvament i socorrisme, i amb la col·laboració Jove Cambra Internacional (JCI) de Reus, aquest projecte ja compta amb dos anys de trajectòria. L'any passat es va realitzar el primer viatge a l'illa grega, amb la intenció d'ajudar i rescatar les pasteres o embarcacions precàries que arribaven a la costa. Ara volen tornar-hi, entre el 27 d'abril i el 12 de maig.

Per cobrir els costos, que poden arribar a pràcticament els 20.000 euros, els estudiants estan organitzant diverses activitats arreu del país. Tornejos de futbol, concerts musicals o barbacoes solidàries són algunes de les accions que ja han impulsat. Ara s'hi sumarà l'Ametlla de Mar amb aquesta cursa, i pròximament també hi haurà 12 hores de natació a Reus.

La cursa tindrà lloc a les 11.00 h amb sortida i arribada a l'esplanada del Mercat Municipal. El recorregut serà de 5 quilòmetres vorejant el passeig Marítim i la costa de la població. En aquesta iniciativa hi participa el calero Marc Doval, un dels integrants del projecte solidari, que va pensar que «la iniciativa seria molt bona i tindria molt bona acceptació». L'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar hi dóna suport.

La cursa té un preu simbòlic de 10 euros i aniran destinats íntegrament cap al projecte. Simultàniament a la cursa, aquells que prefereixin esperar els corredors podran gaudir d'un vermut amb bona música. Els interessats en participar en la cursa poden fer la preinscripció enviant un missatge al Facebook de 'From Reus to Hellas', o bé fer directament la inscripció el mateix diumenge, a partir de les 9.00 h.


respostes a "La Cala acollirà diumenge una cursa solidària o..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 687,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 39
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007