Màx: º C, mín: º C

En directe

Les notícies de la Cala Ràdio amb amb Daniel Rodríguez i Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Yerma a la SCER

19 . Des, 2014 a les 13:23
per otomas a La notícia del dia
1860 reproduccions
Aquest dissabte, a les 22:30h, la sala de la SCER acollirà de nou Yerma, la tragèdia de Federico Garcia Lorca. Aquesta obra, que van estrenar el passat mes de juny, explica la situació de la dona espanyola en l'Espanya gris i reprimida, de principis de segle, on l'únic rol que tenia la dona era tenir fills. La protagonista és estèril i això la condemna al rebuig social i, finalment, a la bogeria. Una obra que es representarà en castellà per tal de mantenir l'autenticitat i força del missatge de Federico Garcia Lorca.  Més d'una vintena d'actors i actrius passaran per l'escenari de la sala de la SCER per representar aquesta obra. Josep Tomàs Margalef que, juntament amb Joan Pere Brull, han realitzat l'adaptació i direcció de l'obra. La direcció musical i coreografia ha anat a càrrec de Gessamí Margalef.
"És una obra complexa, punyent, que recomano que tothom que no va venir a veure-la vingui en aquesta ocasió a gaudir de de la representació. I als que ja l'han van veure, com que l'hem treballat i representat diverses vegades des del juny, també poden vindre per veure l'evolució i el perfeccionament de la representació d'aquest clàssic", Joan Pere Brull.
Les entrades es poden adquirir una hora abans a la taquilla de la SCER.


respostes a "Yerma a la SCER"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 656,06 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007