Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Grup Escènic de la SCER de l'Ametlla de Mar presenta ‘Sòcrates'

14 . Oct, 2016 a les 10:16
per gfigueres a La notícia del dia
1079 reproduccions
El Grup Escènic de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa (SCER) de l'Ametlla de Mar estrenarà aquest cap de setmana ‘Sòcrates', una obra basada en el judici i els últims dies d'aquest filòsof i pensador grec, que va ser condemnat a mort per pensar. Aquesta és una obra representada només per homes que, tal com explica Joan Pere Brull, codirector de l'obra, «encara està de rabiosa actualitat». «El fet que un col·lectiu o persona sigui empresonat o mort pel simple fet de pensar diferent de les lleis intransigents de l'estat, l'estem vivint també avui en dia» subratlla Brull.

L'obra és una assignatura pendent dels aficionats locals a fer teatre, ja que fa 44 anys se'n va prohibir la seva posada en escena quan estava assajada i a punt d'estrenar-se. El codirector de l'obra, Josep Tomàs Margalef, que també encarna el paper del protagonista, explica que «per coses de l'època quan encara era vigent la dictadura, no vam poder representar-la tot i que no era una obra prohibida per l'estat i que fins i tot s'havia estrenat a Madrid i a l'espai de TVE Estudio 1. Aquí ens la van prohibir i era una espina que portàvem clavada».

Les representacions tindran lloc divendres 14 i dissabte 15 d'octubre a les 22.30 h a la Sala de la Societat. La venda d'entrades serà una hora abans de cadascuna de les representacions a la taquilla de la SCER. La posada en escena de Sòcrates comportarà també l'estrena de les millores que la Societat ha fet en tota la infraestructura d'il·luminació de l'escenari.

‘Boeing Boeing' aterra amb una representació a Sabadell
El Grup Escènic de la SCER va ser el passat dissabte 8 d'octubre al Casal Pere IV de Sabadell, on va representar l'obra ‘Boeing Boeing', estrenada la passada Festa Major de la Candelera, com a intercanvi per la presència del grup teatral Alcavot, de la mateixa ciutat del Vallès, en la passada Mostra de Teatre del municipi.


respostes a "El Grup Escènic de la SCER de l'Ametlla de Mar ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 469,75 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 116
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007