Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Manel Balfegó, un calero al TedxYouth

30 . Ago, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
2124 reproduccions
El calero Manel Balfegó, estudiant de 19 anys amb doble graduació simultània en batxillerat internacional i nacional i estudiant el grau de Filosofia, Política i Economia, serà un dels ponents de la pròxima edició del TedxYouth que tindrà lloc a Amposta el pròxim 2 de setembre. 

Amant de tot el relacionat amb les empreses i l'economia, ja fa anys que inverteix en borsa, fet que l'ha portat a conèixer tots els complicats mecanismes de la compra i venda d'accions. Viatjar per a ell és una altra forma d'aprenentatge vital com ho demostra el fet que ja ha viatjat per 25 països diferents.

Segons Manel Balfegó, basarà la seva intervenció en «l'educació i la meva experiència personal com a estudiant i bàsicament explicant com ha estat la meva trajectòria durant el batxillerat, ja que vaig fer el batxillerat internacional i el batxillerat social, fet que m'ha donat dos punts de vista diferents d'aquests dos models educatius». 

«Després vaig començar a estudiar, filosofia, econòmica i política, que m'han donat una educació més transversal i interdisciplinar i que serà una mica el que intentaré defensar, ja que és una idea que val la pena difondre. Estic molt orgullós que hagin pensat en mi per fer aquesta xerrada i estic en moltes ganes de veure si a la gent li agrada».

En total seran 7 joves ponents que explicaran les seves experiències i la seva filosofia de viure als presents a l'auditori de la Fila de la capital del Montsià.

El Tedx és un programa local d'esdeveniments i actes organitzats que ajunten a una comunitat per compartir experiències, despertar emocions, mostrar posicionaments davant de la vida i propostes de futur.


respostes a "Manel Balfegó, un calero al TedxYouth"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 683,28 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007