Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Comerç Local regala fins a 1.400 euros en premis aquest Nadal

19 . Des, 2014 a les 13:15
per gfigueres a Ajuntament
1813 reproduccions
El Comerç Local regala fins a 1.400 euros en premis  aquest  Nadal

Així tots aquells que comprin als 27 comerços adherits a la campanya, fins al 5 de gener, podran participar del sorteig de tres premis (800 euros, 400 euros, i 200). La única condició que tindran els afortunats és viure un dia de pel·lícula gastant aquests imports als comerços adherits a la campanya.


El teixit comercial de l'Ametlla de Mar s'engalana aquests dies amb la campanya de Nadal. Una campanya que va començar el passat divendres, 12 de desembre, i durarà fins al 5 de gener. I és que, a més, de fer festa amb els motius nadalencs com són els arbres, boles i guirlandes, el comerç local ha decidit regalar il·lusió entre els seus fidels clients. Així tots aquells que comprin als 27 comerços adherits a la campanya podran participar del sorteig de tres premis (800 euros, 400 euros, i 200). La única condició que tindran els afortunats és viure un dia de pel·lícula gastant aquests imports als comerços adherits a la campanya. "A través d'aquesta campanya, un any més, el comerç local vol regalar, premiar els seus clients la fidelitat i confiança en el comerç del municipi", subratlla Albert Medrano, Regidor de Comerç de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
El sorteig es farà el 5 de gener, al Poliesportiu, amb l'arribada de SSMM Reis Mags d'Orient.
A més, una altra de les avantatges de comprar al comerç de la localitat aquests dies es la possibilitat de gaudir de 2 hores d'aparcament gratuït al aparcament Les Escoles Velles situat al nucli urbà.


respostes a "El Comerç Local regala fins a 1.400 euros en pr..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,16 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 38
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007