Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Preus Candelera

24 . Gen, 2013 a les 13:48
per otomas a La notícia del dia
2553 reproduccions
Aquest vespre, a les set i mitja , a la sala de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa hi ha el sorteig de palcos, que enguany costes 30 euros. Un sorteig que senyala l'arribada de les festes de la Candelera. A més, a partir d'aquest divendres 25 de gener, el 28, 29, 30 i 31 es podran adquirir els abonaments, les entrades del teatre i els tiquets dels dinars de festes, a les oficines de recaptació de l'Ajuntament.

En el cas del teatre, com es habitual, també es podran comprar les entrades, per 5 euros, a la guixeta de la Societat abans de la funció. Recordem que l'obra "no et vesteixis per sopar" la representarà el Grup Escènic de la SCER dissabte a les 22:30 i diumenge a les 19:00h.

Pel que fa a la resta de preus, des del consistori calero, i concretament des de la regidoria de Festes s'ha mirat d'ajustar-los al màxim, i en alguns casos no s'han tocat respecte l'any passat.

Els abonaments per a totes les festes costaran 20 euros. L'entrada individual al ball costa 15 euros. En cas que s'adquireixi només per al discoteca mòbil el preu és de 5 euros.
Pel que fa als dinars populars, en el cas dels avis empadronats a al Cala és de 10 euros, els no empadronats hauran de pagar 25 euros. Pel que fa al Dia de al Donar el tiquet del dinar és de 20 euros. Per tant, s'ha reduït respecte a l'any passat .

"Hem mirat de filar prim amb el menjar dels dinars populars per tal d'ajustar el preu. Des del consistori  el que volem es poder oferir unes festes atractives a uns bons preus per tal que tothom pugui gaudir sense que repercuteixi , excessivament, a les arques de l'Ajuntament, que finalment paguem tots" afirma Albert Medrano, regidor de Festes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

Les festes de la Candelera tenen com a preludi els actes del proper cap de setmana. De fet, aquest divendres 25 de gener, a les cinc de al tarda, hi ha l'Olimpíada al pavelló poliesportiu Galetet. Dissabte continuen els actes amb el campionat comarcal de natació, la final copa Candelera de Futbol Sala, el lliurament de premis del 13è Concurs de fotografia paisatgística de les Terres de l'Ebre i l'Obra de teatre. Per al diumenge també hi ha actes programats. La cercavila, el Concert de la Banda de la Cala, el festival esportiu, i l'Obra de Teatre són els actes preparats.


respostes a "Preus Candelera"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 737,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 76
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007