Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Arriben els Reis Mags

05 . Gen, 2015 a les 14:08
per otomas a Ajuntament
1914 reproduccions
Els nens i nenes de l'Ametlla de Mar, i perquè no dir-ho, també els grans esperen l'arribada de SSMM els Reis Mags d'Orient. Com és habitual a la nostra vila arribaran per mar . I és que està prevista l'arribada de SSMM a les sis de la tarda, al port pesquer. Davant de l'antiga confraria. Uns Reis Mags que portaran molts de regals i també il·lusió.
Com és tradició SSMM els Reis Mags d'Orients realitzaran una rua pels carrers més cèntrics del municipi acompanyats dels patges. Sota l'atenta mirada dels nenes i nenes endolciran la tarda amb caramels per a tots els gustos.
Així des de l'Ajuntament es prega que no s'aparqui als carrers on es farà la rua. Des del Centre d'interpretació de la pesca s'iniciarà el recorregut per la carretera del port fins la llotja, pujaran per la Rambleta, avinguda Ensenyament, i seguiran per dalt del poliesportiu fins l'avinguda Amistat Hispano Italiana, per continuar pel Carrer Pau Casals fins la plaça Nova,  Andreu Llambrich direcció plaça de l'olivera, per baixar pel carrer Sant Roc. Finalment es preveu que acabin la rua al Poliesportiu Municipal on es farà el lliurament d'alguns dels regals als nens i nenes. Tot i que cal recordar que als Reis i als patges els queda per davant una nit intensa de treball repartint casa per casa les esperades joguines.
D'altra banda, el comerç local també ha decidit, en aquesta campanya nadalenca, fer una mica de reis mags. I és que aprofitant l'arribada de SSMM al poliesportiu es farà el sorteig dels tres premis de 800, 400 i 200 euros entre els fidels clients que han realitzat les seves compres als comerços adherits a la campanya.


respostes a "Arriben els Reis Mags"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 661,03 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007