Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar rep els Reis Mags

07 . Gen, 2015 a les 14:03 | 00:39:54
per gfigueres a Ajuntament
3192 reproduccions
Els nens i nenes de l'Ametlla de Mar, i perquè no dir-ho, també els grans van esperar amb il·lusió l'arribada de SSMM els Reis Mags d'Orient. Com és habitual a la nostra vila ho van fer per mar. Com és tradició SSMM els Reis Mags d'Orients van realitzar una rua des de l'antiga Confraria de Pescadors, actual Centre d'Interpretació de la Pesca, fins al Poliesportiu pels carrers més cèntrics del municipi acompanyats dels patges. Sota l'atenta mirada dels nens i nenes van endolcir la tarda amb caramels per a tots els gustos.
Al Poliesportiu Municipal  SSMM els Reis Mags d'Orient amb els patges van ser rebuts amb llums, música, color, i el caliu de tot el poble. A continuació SSMM van fer el lliurament d'alguns dels regals als nens i nenes. Els Reis i els patges però van treballar intensament tota la nit repartint casa per casa les esperades joguines.
D'altra banda, el comerç local també va decidir, en aquesta campanya nadalenca, fer una mica de Reis Mags. I és que aprofitant l'arribada de SSMM al poliesportiu es va fer  el sorteig dels tres premis de 800, 400 i 200 euros entre els fidels clients que van realitzar les seves compres als comerços adherits a la campanya.


respostes a "L'Ametlla de Mar rep els Reis Mags"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,39 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007