Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Per Nadal compra al comerç local

10 . Des, 2013 a les 11:43
per otomas a La notícia del dia
2819 reproduccions
Sota aquest lema, els comerciants de la localitat amb el suport de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, han engegat una campanya que pretén dinamitzar les compres de Nadal.

El comerç local amb la col·laboració la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar enceta fins al 5 de gener una nova campanya de dinamització del teixit comercial local.

I és que després de fer balanç de la campanya estiuenca des dels comerços i la regidoria de Comerç s'ha posat fil a l'agulla per continuar estimulant el comerç a través d'una estratègia a curt, mitjà i llarg termini.

Sota el títol "Aquest Nadal compra al comerç local" es realitzaran diverses accions amb l'objectiu d'influir en els ciutadans de l'Ametlla de Mar perquè facin les seves compres de Nadal a la localitat, intentant reduir en el possible la marxa de clients que compren fora de la població
Des de la Regidoria de Comerç s'ha engegat una campanya mitjançant cartells publicitaris que es distribuiran pels establiments, a més del disseny i edició de les butlletes que repartiran els comerciants entre els seus clients que donaran dret a participar en el sorteig d'un premi de 3.000 €.

A la vegada, l'Ajuntament oferirà gratuïtament l'activació de 4.500 tiquets d'aparcament d'una hora gratuïta al pàrquing municipal
Aquesta campanya de dinamització del comerç local es veurà reflectida en els mitjans de comunicació locals, tant a La Cala RTV com a la Revista Des dels Quatre Cantons.

Albert Medrano, regidor de Comerç explicava que, "després de la implicació amb la campanya de l'estiu i de parlar de nou amb els comerciants, aquesta campanya posa eines al seu abast per a facilitar i incrementar la presència de clients als establiments durant el període nadalenc. Ells ens han plantejat les seves inquietuds i nosaltres, dins de les nostres possibilitats, ajudarem a posar-les en pràctica".
Amb l'objectiu d'ampliar les possibilitats de compra, els comerços locals van acordar amb la Regidoria de Comerç l'obertura dels establiments els dissabtes 21 de desembre i 4 de gener tot el dia i els diumenges dia 22 de desembre i 5 de gener fins al migdia.


respostes a "Per Nadal compra al comerç local"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,64 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007