Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Llar d'infants Xerinola i l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar amb la Marató de TV3

28 . Nov, 2013 a les 14:48
per gfigueres a La notícia del dia
2020 reproduccions
El centre realitzarà un calendari solidari amb els alumnes de la Llar i un Mercat Solidari la setmana del 9 al 13 de desembre. Tot i això des d'aquest dilluns ja es pot portar material per vendre al mercat a l'Ajuntament o la Llar.

Des de la Llar d'infants Xerinola s'han encetat dos accions solidàries per tal de col·laborar amb la Marató de TV3, enguany destinada a lluitar contra les malalties neurodegeneratives que tindrà lloc el 15 de desembre. Per una banda, hi ha el calendari amb els alumnes de la llar que els pares i mares ben aviat podran adquirir al centre per 12 euros. De fet, aquesta setmana ja s'han realitzat les fotografies.
" La idea va sorgir d'una reunió amb les companyes i vàrem pensar que un calendari amb alumnes era una bona idea per contribuir amb aquesta causa solidària ja que agradaria als pares i mares", explica  Cristina Montull, Directora de la Llar d'Infants.
D'altra banda, aquesta setmana s'ha encetat al recollida de material per la realització del mercat solidari que tindrà lloc pel matí als porxos de l'Ajuntament la setmana prèvia a la Marató, és a dir la del 9 a 13 de desembre. Un mercat solidari organitzat des de la Llar que compta amb el suport de l'Ajuntament. De fet, de 10 a 13 del matí es poden portar tot tipus d'objectes per vendre al mercat a l'Ajuntament o a la Llar.
"Fem una crida a tothom des de l'Ajuntament a col·laborar amb aquest mercat solidari ja sigui portant objectes o comprant-ne. Creiem que és important, i que la causa s'ho val perquè es tracta de malalties que poden afectar-nos en persona o a algú de la nostra família", remarca Mari Carme Martí, regidora d'Ensenyament
En definitiva, dos projectes amb un esperit comú, la solidaritat.


respostes a "La Llar d'infants Xerinola i l'Ajuntament de l'..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1048,89 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007