Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Inici de curs a l'Escola Sant Jordi

05 . Set, 2013 a les 12:30
per otomas a La notícia del dia
3236 reproduccions
Aquest 12 de setembre comença el curs escolar a l'Escola Sant Jordi que compta amb vora de 650 alumnes. Pel que fa a professors a causa del concurs de trasllats hi ha una renovació de la plantilla de l'escola. Aquest curs 2013-14 el centre compta amb 42 professors i mitja plaça de religió, entre ells hi ha 10 mestres nous; entre definitius, provisionals i interins.
D'altra banda, Fàtima Garcia, fins ara cap d'estudis, ha agafat el relleu de l'exdirectora Rosa Ma Montseny que ha obtingut una plaça d'inspectora al Departament d'Ensenyament. De fet, el primer dia d'escola es lliurarà als alumnes des del centre una carta de comiat de l'exdirectora adreçada a les famílies i als alumnes. Com a cap d'estudis d'aquest curs 2013-14 és la Joana Ferré i la Secretària Pilar Boyer.
"En principi es continuar amb els projectes engegats i seguir amb la mateixa línia d'escola. També volem vetllar per una informació integral dels nostres alumnes i fer-los competents tant acadèmicament, perquè els resultats ens importen; i com a persones amb els valors que els puguem trametre. Amb tot he de dir que tenim una escola que tenim molta diversitat, i per tant, intentarem afrontar tots aquests reptes incloent aquesta diversitat sempre cohesionant els alumnes", subratlla la nova directora de l'Escola Sant Jordi, Fàtima Garcia.
Així, pel que fa al projecte escolar es continuarà amb l'ILEC (el projecte d'impuls de la lectura), PILE (Pla Integral de Llengües Estrangeres) en el marc del qual els alumnes de 3er a 6è fan la plàstica en anglès.
Aquest curs el Departament d'Ensenyament ha dotat l'escola de l'Ametlla amb una aula d'acollida ja que el centre compta amb un nombre considerable d'alumnes procedents d'altres països.
Pel que fa a l'horari continuarà sent de nou del matí a dues de la tarda. Per tant, es continua amb la jornada compactada sent l'Escola Sant Jordi una de les escoles pilot de Catalunya on s'aplica aquest pla.
També, igual que el curs anterior, s'organitzarà el suport escolar personalitzat per millorar els aprenentatges de l'alumnat que ho requereixi. Aquest suport l'impartiran mestres del centre, i es farà dues tardes a la setmana de les quatre a dos quarts de sis (5 i mitja).
Referent al menjador escolar  passarà a ser gestionat per l'AMPA (Associació per a Mares i Pares), ja que així es va aprovar per majoria en l'assemblea celebrada a finals de juliol.
Finalment, des del centre es comunica, també, que el primers dies, els tutors dels alumnes informaran als pares i mares les dates de les reunions d'inici de curs.


respostes a "Inici de curs a l'Escola Sant Jordi"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,35 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007