Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Tot a punt a l'Ametlla de Mar pel 9N

04 . Nov, 2014 a les 12:55
per otomas a Ajuntament
2859 reproduccions
El Tribunal Constitucional aquest dimarts, 4 de novembre, va impugnar el 9-N. Tot i això el Govern Català ha deixat clar que es continua amb el procés participatiu amb totes les seves conseqüències. Per la seva part Joan Pere Gómez i Comes, coordinador de les Terres de l'Ebre, afirma que "crec que aquest és un procés totalment legal. El fet que el TC l'hagi impugnat em dona una raó més pel Sí SÍ ".
D'altra banda, Víctor Borràs, coordinador local del procés participatiu explica que "des de l'Ametlla de Mar ja està tot preparat perquè aquest 9N tots els ciutadans que així ho desitgin exerceixin els seu dret a vot". Així, aquest diumenge podran anar a votar tots aquells majors de 16 anys que comptin amb un DNI amb vigència, on a l'adreça consti el municipi de l'Ametlla de Mar. Els ciutadans comunitaris que vulguin participar hauran de portar el NIE en vigència i el seu passaport. En cas de ser extracomunitaris hauran de dur el TIE i el passaport.
El lloc serà l'Institut Mare de Déu de la Candelera i l'horari de 09.00h a 20.00h. De fet, les sis meses estaran ordenades de la següent manera 817 S (A-Brull), 818 J(Brunet-Espuny), 819 H (Esquerra-Gutiérrez), 820 G (Guzmán-M), 821 F (Morera a Romeu), 822 V (Ropats-V). Cada taula comptarà amb dos vocals i un president. A més, al col·legi hi haurà diversos voluntaris que informaran els ciutadans.
Tot i que el mateix 9N al vespre es podrà saber a nivell local els resultats provisionals no serà fins l'endemà que es podrà comptar amb les dades globals de participació. Cal tenir en compte que també s'ha establert un període, del 10 al 25 de novembre, per a que aquells que no hagin pogut participar del procés ho podran fer a la Delegació del Govern a les TE situat a Tortosa. Recordar també que el Govern de la Generalitat  ha habilitat 17 punts de votació a l'estranger.
A l'Institut Mare de Déu de la Candelera hi hauran les butlletes i els sobres però també es poden descarregar a www.participa2014.cat


respostes a "Tot a punt a l'Ametlla de Mar pel 9N"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 707,32 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007