Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Hissada de banderes blaves

07 . Ago, 2013 a les 11:58
per otomas a La notícia del dia
2433 reproduccions
El Passeig Marítim de l'Ametlla de Mar ha acollit avui l'acte simbòlic d'hissada de la Bandera Blava de la Platja de l'Alguer, en representació de les cinc Banderes Blaves que aquest any la ADEAC a atorgat a les platges del municipi.
L'Ametlla de Mar és la població de les Terres de l'Ebre i del litoral tarragoní que més Banderes Blaves va rebre en l'atorgament fet el passat mes de maig, concretament per les platges de Cala Calafató, Sant Jordi d'Alfama, Calaforn, Pixavaques i l'Alguer. A més, l'Ametlla de Mar és el segon municipi de Catalunya amb més Banderes Blaves per darrera de la ciutat de Barcelona.
Andreu Martí, alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, ha dit que, "el d'avui és un acte en el que volem agrair la tasca col·lectiva de totes les persones i departaments de l'Ajuntament i externs que col·laboren amb la seva feina, per a que les platges estiguin en bones condicions i per tant, puguin optar a aquestes banderes".
Martí va explicar que, "només amb una aposta clara com la nostra i prioritzant la col·lectivitat, podem arribar a assolir aquests reconeixements europeus. Els esforços i la feina de departaments com la brigada d'obres i neteja, Creu Roja, Turisme, Medi Ambient o el SUM, fam que sumem i això es d'agrair en uns moments en que la limitació dels recursos fa que depenguem molt de la implicació de la gent".
A més de les cinc Banderes Blaves per les platges, el Club Nàutic de l'Ametlla repeteix també la distinció. D'altra banda, si parlem de vies blaves, el camí de Ronda de la Cala també ha estat guardonat amb la distinció 2013. Finalment, com a novetat d'aquest any, el Centre d'Interpretació de la Pesca de l'Ametlla de Mar forma part dels centres blaus.
Per altra banda, les platges de l'Estany Podrit , Torrent del Pi i Santes Creus han rebut el guardó de platges verges d'Ecologistes en Acció. De fet, aquestes tres platges de l'Ametlla de Mar repeteixen aquest reconeixement a la preservació mediambiental un any més.


respostes a "Hissada de banderes blaves"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 767,34 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 116
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007