Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb tu (dijous)

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comencen les inscripcions pel Parc Infantil de Nadal

10 . Des, 2010 a les 13:15
2813 reproduccions
Aquest any s'ofereixen 100 places per a nens d'entre 3 i 12 anys amb un preu d'inscripció de 30 euros, la qual cosa obliga a l'ajuntament a subvencionar una part de la inscripció per que al final resulti a 3 euros per dia, entenent que el moment econòmic de les famílies no es el més idoni.

Els dies que tindrà lloc el Parc seran el 23, 24, 27,28,29,30 i 31 de desembre i els dies 3,4 i 5 de gener, amb horari de 9 a 1 pel matí. Els nens i nenes es repartiran en dos espais, els de 3 a 5 anys ho faran les seves activitats a la Sala de la S.C.E.R, mentre que els de 6 a 12 anys ho faran a la sala multiusos de l'IES Candelera, i com sempre amb la coordinació de 1 monitor de lleure cada 10 alumnes, tots amb les titulacions corresponents.

Per a Joan Pere Gómez Comes, Regidor de Joventut, es una activitat pensada per donar servei als pares, però pedagògica i d'entreteniment pels nens i nenes, "Amb el parc de Nadal, volem que en aquestes vacances nadalenques, els nens puguin estar en un lloc ben cuidats pels monitors, fen una sèrie d'activitats lúdiques, però també pedagògiques.".

Aquest any una bona part de les activitats giraran al voltant de la creativitat dels nens i el desenvolupament de les seves pròpies històries a sobre d'un escenari.

Per a les inscripcions es necessària la presentació de la targeta de la seguretat social, el DNI o llibre de família dels nens, així com el justificant de l'ingrés en una entitat d'estalvi o bancària.


respostes a "Comencen les inscripcions pel Parc Infantil de ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 640,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 84
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007