Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Catalunya, un país de ràdio

30 . Mai, 2014 a les 09:53
per gfigueres a La notícia del dia
2571 reproduccions
Catalunya, un país de ràdio, aquest és el títol de les jornades de comunicació local que tindran lloc a l'Ametlla de Mar  aquest divendres 30 de maig i dissabte 31. Aquestes jornades que se celebraran  a l'Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya han estat impulsades des de la Secretaria de Comunicació de la Generalitat i l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, a més, l'organització va  a càrrec de la Federació de Mitjans de Comunicació locals de Catalunya.  També es comptarà amb la col·laboració de la Xarxa i la Confraria de Pescadors. Aquest serà un dels actes centrals de la celebració del 30è aniversari de la Cala Ràdio. I és que durant un cap de setmana l'Ametlla de Mar es convertirà en centre neuràlgic de debat del paper de cohesió social i , en definitiva, de construcció de país que ha tingut, té i tindrà en un futur la ràdio a Catalunya.
" D'una banda, crec que aquestes jornades és un homenatge als 30 anys de ràdio i a tothom que ho ha fet possible. De l'altra, vull agrair a Josep Martí, Secretari de Comunicació, la seva implicació en aquestes jornades i també a l'equip de la Federació de Mitjans Locals que ho han fet possible.  Crec que aquestes jornades donaran projecció a l'Ametlla de Mar un cap de setmana on es concentraran comunicadors de renom d'arreu de Catalunya", subratlla Albert Medrano, regidor de Comunicació.
De fet, el divendres es realitzarà una Assemblea General Ordinària de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya. Per tant, aquesta jornada serà tancada als directors i responsables de ràdios locals.
I dissabte 31 de maig les jornades obertes als professionals  de la comunicació les obrirà Andreu Martí, l'alcalde del municipi, i les clourà Josep Martí, secretari de Comunicació de la Generalitat de Catalunya. En les taules rodones on intervindran representants de la comunicació local però també el director de Catalunya Ràdio, Fèlix Riera, Eduard Pujol, director de RAC1, i Carles Cuní, codirector del grup Flaix. També es comptarà amb la persència del periodista Xavier Graset, que presentarà i moderarà les taules de debat.
Destacar també que gràcies a la col·laboració de la Confraria de Pescadors, per cloure la jornada, els assistents podran gaudir d'un dinar popular a la Llotja de Peix. I, finalment, el Grup Balfegó ha col·laborat per tal que els assistents que ho desitgin gaudeixin de l'experiència del Tuna Tour.


respostes a "Catalunya, un país de ràdio"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 767,99 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 113
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007